KAZANCIOLU, SEÇİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Fikret Şinasi Kazancıoğlu, Malatya'nın her noktasına eşit ve adil hizmet götüreceklerini söyledi.

Yerel seçim çalışmalarını sürdüren Kazancıoğlu, Yeşilyurt İlçesi ile İzollutepe Mahallesini ziyaret etti. 30 yıl yaşadığı İzollutepe Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Kazancıoğlu, belediye başkanı olduğu zaman İzollutepe'de ikamet edeceğini söyledi.

"İNŞALLAH DOĞRU DEĞİLDİR"

  Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Fikret Şinasi Kazancıoğlu, seçim çalışmaları kapsamında ilk olarak Yeşilyurt İlçesini ziyaret etti.

  Ziyaretinde konuşan Kazancıoğlu, "İnternete düşmüş bir haberi gördüm ve çok üzüldüm. Umut ediyorum inşallah yalan ya da yanlıştır. Sayın Başbakan'ın, Abdullah Öcalan ile Oslo'da görüldüğü ve beraber müzakere ettiği görüntüleri ortaya çıkacakmış. İnşallah doğru değildir. Ben böyle bir ülkede, böyle bir Başbakan'ın vatandaşı olmak istemiyorum. Hain başı ile müzakereyle Türkiye'nin geleceğini satan böyle bir Başbakan istemiyorum. O anlamda diyorum ki inşallah yalandır ya da yanlıştır" dedi.

  30 Mart'ta milletin gerekli cevabı sandıkta vereceğini belirterek, "30 Mart'ta Yeşilyurt gereğini yapacaktır. Malatya mitinginde Başbakan bazı ilçeleri saymamış. O ilçelerdeki vatandaşlarda küsmüş. Biz onu 30 Mart'ta sayacağız. Ne sayacağız biliyor musunuz? Yok sayacağız" diye konuştu.

"OTURDUĞUM SOKAĞN ADI "HİZMETKAR" SOKAĞI OLACAK"

  Kazancıoğlu, daha sonra 30 yıl yaşadığı İzollutepe Mahallesini ziyaret etti. Vatandaşlarla bir araya gelen Kazancıoğlu, 30 Mart yerel seçimlerinde destek istedi.

  Kazancıoğlu, "Lezzetine ve komşuluğuna doyamadığımız bir mahalle burası. Burada uzun süre kaldık. Mahallemiz gariban ama gönülleri zengin insanların yaşadığı bir yer" ifadesini kullandı.

  Belediye Başkanı olduğu takdirde İzollutepe Mahallesi'nde ikamet edeceğini kaydeden Kazancıoğlu, "İzollutepe'ye hiçbir hizmet gelmemiş. Hadi İzollutepelilerden utanmıyorsun, Allah'tan da mı korkmuyorsun? Gariban insanların sesi çıkmayınca, bir temsilcileri olmayınca çok özür dileyerek söylüyorum, burayı çantada keklik görüyorlar. Onun için diyorum ki, belediye başkanı olduğum zaman burada bir ev alıp, oturacağız. Hem komşularıma kavuşacağım hem de burası hizmet alacak. Oturduğum sokağın adına hizmetkar sokağı olacak" ifadelerini kullandı. 

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam