“KAZANMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

 Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup takımlarından 44 Malatyaspor’un Teknik Sorumlusu Mahmut Evren, Birecik Belediyespor deplasmanında önemli bir 3 puan aldıklarını kaydederek, takım olarak kazanmaya devam edeceklerini söyledi.
Evren, 6 hafta sonra ligin şekilleneceğini kaydederek, “Bu ligde çok puanlar kaybedilecek. 44 Malatyaspor nasıl bazı takımlara puan kaybediyorsa, senin rakiplerinde kaybedebiliyor. Dilerim inşallah biz puan kaybetmeyelim. Biz maçlarımızı kazanmaya devam edelim, 6 hafta sonra ligin şekli değişeceğine inanıyorum” dedi.
Birecik Belediyespor deplasmanında önemli bir 3 puan aldıklarını ifade eden Evren, “Saha çok kötüydü. Futbolcularımın pas oranında düşme oldu. Saha zeminin çok kötü olmasına rağmen 3 puanla döndük. O sahada iyi futbol beklenmezdi ama futbolcularım Birecik Belediyespor’dan daha iyi mücadele etti. Maçı kazanmayı çok istedi. İstediğini de aldı zaten. Çocuklar bu çıkışla güzel bir çıkış yakalayıp, bundan sonra her maçı final niteliğinde oynayacaklardır. Her maçı final gibi düşünüp öyle çıkacağız sahaya. Hedefimize adım adım ilerleyip, elimizden ne geliyorsa yapacağız” şeklinde konuştu.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam