KERMES GELİRİ SOMA’DA TESLİM EDİLDİ

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Kadın Kolları tarafından düzenlenen kermeste elde edilen gelir, Manisa Soma faciasının ardından mağdur olan ailelere CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan’ın da katılımı ile teslim edildi. 
CHP Malatya Kadın Kolları tarafından 14-15 Haziran tarihlerinde Malatya AVM’de Soma yararına bir kermes düzenlenerek, kadın kolları üyeleri tarafından yapılan yiyeceklerin satışı gerçekleştirilmişti.
CHP Malatya Kadın Kolları Başkanı Güllü Tuncer, kermesten elde edilen geliri teslim etmek üzere maden faciasından en çok etkilenen Manisa’nın Soma ve Kırkağaç ilçelerine gitti. CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan, Kadın Kolları MYK üyeleri, Manisa İl ve Kadın Kolları yöneticilerinin de hazır bulunduğu teslim esnasında duygusal anlar yaşandı.
Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan CHP Malatya Kadın Kolları Başkanı Güllü Tunçer, “Bugüne kadar yaptığımız her etkinliği önemsiyoruz. Ancak Soma için gerçekleştirdiğimiz kermesin ayrı bir yeri olacaktır. Malatyalı vatandaşlarımızın katkılarıyla elde edilen gelirin tamamını Genel Başkanımız Hilal Dokuzcan’ın da katılımıyla dağıttık. Öncelikle maden faciasında şehit olan madencilerin ailelerine ve faciadan yaralı kurtulanlara yardım gerçekleştirdik. Soma’da bir insanlık dramı yaşkanıyor. Ailelerin pek çoğunun psikolojik desteğe ihtiyaçlarının olduğunu gördük. Umarız bir kez daha bu tür bir facia ile karşılaşmayız. Yetkililerin faciaların önüne geçmek için harekete geçmelerini bekliyoruz. Katkı sunan tüm Malatyalılara bir kez daha teşekkürlerimizi iletiyorum” dedi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam