KIRILMA NOKTALARINI İYİ DEĞERLENDİRMELİYİZ

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Malatya Yeşilyurtspor'un forvet oyuncusu Turgut Ulutaş, alınmamış 15 puanın olduğunu kaydederek, Elazığ Yolspor maçını kazanıp, seri yakalamak istediklerini söyledi.

Yeşiltepe Stadı'nda açıklamada bulunan Ulutaş, "Bizim için Adıyaman İl Özel İdarespor maçı 3 puan ile tamamlamamız gereken bir maçtı. Oyun olarak istediklerimizi yapamadık. Pozisyon anlamında birçok pozisyona girdik. Sezon başından beri yakalayamadığımız pozisyonları bu maçta yakalayamadık. Bunları bir türlü gole çeviremedik. Biraz daha dikkatli olabilseydik eğer, oradan 3 puan ile dönerdik. Biz bu maçı geride bıraktık. Kalan maçlarımızdan alabileceğimiz puanların en yükseğini almak istiyorum. Alınmamış bir 15 puan var. Biz bu 15 puanın hepsine talibiz. Biz bunu başarabilecek kapasiteye de sahibiz. Bundan sonra futbolun gerektiği yapmalıyız. Bundan sonrası için inşallah Yeşilyurtspor için hayırlı olur" dedi.

"BİR TÜRLÜ GALİP GELEMEDİK"

Genç golcü, kırılma noktalarını iyi değerlendirmek zorunda olduklarını kaydederek, “Dersimspor maçında sınavlarımdan dolayı görev alamadım. O maç bizim için çok önemliydi. Geride kaldı fakat arkadaşlar o maçta çok üst düzey bir performans ortaya koymuşlar. O maçta ben olsaydım belki farklı olurdu. İnşallah bundan sonraki müsabakalarda ne yapmamız gerektiğini biliyoruz. Biz iyi bir takımız. Mustafa hocamız gelmeden de biz iyi futbol oynuyorduk. Mustafa hocamızın gelmesi ile birlikte de daha iyi müsabakalar oynadık. O müsabakalarda bir türlü galip gelemedik. Bir türlü o şanssızlığımızı kıramadık. Bundan sonra o kırılma noktalarını değerlendirebilirsek eğer o puanların hepsini alabiliriz" şeklinde konuştu.

"KAZANMAK ZORUNDAYIZ"

Elazığ Yolspor maçını kazanmak zorunda olduklarını dile getiren Ulutaş, "Bu hafta kendi sahamızda Elazığ Yolspor’u ağırlayacağız. Genç bir takım. Mücadeleci bir takım. Grupta 26 puan sahip bir takım. Biz bu müsabakaya hafta içi çok iyi hazırlanıyoruz. Kümede kalmamız adına çok önemli bir maç. Zor bir müsabaka olacak. Puan kaybına tahammülüz kalmadı. 3 puandan başka bir düşüncemiz de yoktur. Önümüzü görmek istiyoruz artık. Bu düşüncemizin başlangıcı da Elazığ Yolspor maçıyla başlayacağız" diye konuştu./FERDİ DURDU

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam