KITLIK’DAN CEM VAKFINA ZİYARET

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi Battalgazi Belediye Başkan adayı Fahrettin Kıtlık, Cem Vakfı Malatya Şube Başkanı Eşref Doğan’ı ziyaretinin ardından Zapçıoğlu Mahallesi esnafını ziyaret etti.
MHP Battalgazi Belediye Başkan adayı Fahrettin Kıtlık, seçim çalışmaları çerçevesinde beraberindeki partililerle birlikte Cem Vakfı Malatya Şubesi'ni ziyaret etti, ardından Zapçıoğlu esnafıyla bir araya geldi.
Cem Vakfı Malatya Şubesi'ni ziyaret eden Kıtlık, "Son günlerde ülkenin içinde bulunduğu durumu yakından takip ediyor ve görüyoruz. Birlik ve beraberliğimiz zor günlerden geçiyor" ifadelerini kullandı.
Kıtlık, kanaat önderlerinin ne denli önemli olduğuna vurgu yaparak, “Böyle günlerde sizin gibi kanaat önderlerimizin düşünceleri önemli yere sahip. Sizin gibi büyüklerimizin açıklamalarını takdire şayan buluyorum. Bu yön gösterici ve uzlaşmacı sizlere teşekkür ediyorum” dedi.
Cem Vakfı Malatya Şube Başkanı Eşref Doğan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bir hizmet yoluna çıktınız, bu makamlar hizmet makamlarıdır. Hedeflerde daha iyisini yapmak vardır. İlimiz için ilçemiz için hayırlısı neyse o olsun bize düşen sizlere dua etmektir” dedi.
Fahrettin Kıtlık, Zapçıoğlu esnafıyla bir araya gelerek sohbet etti.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam