KIZILAY MALATYA ŞUBESİ’NDEN SURİYELİ GÖÇMENLERE YARDIM

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Türkiye’ye sığınan Suriye’lilere Kızılay Malatya Şubesi aracılığı ile 1 tır yardım gönderildi. 
Türk Kızılayı Malatya Şube Başkanı Umut Yalçın, “Ortadoğu’nun hepimizin gözü önünde kanayan yarasına Türkiye Cumhuriyeti Devleti ile birlikte el atan Türk Kızılayı’nı aracı kılarak yardım elini uzatan iş adamı kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Kan ve gözyaşından, zulümden kaçan bu insanlara ilk günden itibaren kollarını açan Türkiye ve Türk Kızılayı’na sağlanan bu destek Malatya’lıların her daim mazlumun yanında yer aldığının da en büyük göstergelerindendir dedi.
Yapılan bu yardımın bir damla suya muhtaç, bir kaşık sıcak yemeğe hasret zulüm altındaki insanların hayata tutunabilmesi adına çok önemli bir yardım olduğunu kaydeden Yalçın, "Bu yardım ve tutumları dolayısı ile Alaça kardeşlere teşekkürü Malatya ve Türk Kızılayı olarak borç bilirim. Kendilerini bu ince tutumları için kutluyor hayırlarının Yüce Allah tarafından kabul olunmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.
Türk Kızılay’ı Malatya Şube Başkanı Avukat Umut Yalçın’ın konuşmalarının ardından yardım TIR’ı ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Kızılay kampına doğru yola çıktı.

KAYNAK: Malatya Haber
Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam