KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN POLİS OKULU ÖĞRENCİLERİNE KONFERANS

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Malatya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından Polis Meslek Yüksek Okulu’nda düzenlenen konferansta “Tarihimizin İbret Dolu Sahnelerinden Dersler Çıkarabilmek ve Türk-İslam Medeniyetini Yok Etme Çalışmaları Üzerinden Değerlendirmeler” konulu bilgiler aktarıldı. 
Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü Araştırmacısı Vahap Begeç tarafından polis okulu öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen konferansta 1915 sözde Ermeni olaylarının 100. Yılı nedeniyle “Tarihimizin İbret Dolu Sahnelerinden Dersler Çıkarabilmek, Türk-İslam Medeniyetini Yok Etme Çalışmaları Üzerinden Değerlendirmeler” ele alındı. Konferansta konuşan Begeç, ülkenin geleceği hakkındaki oyunlara vurgu yaparak geçmişten-günümüze yaşananları örnekleriyle anlattı.
Polis Meslek Yüksekokulu öğrenci ve amirleri tarafından yoğun bir ilgi ile izlenen Begeç, konferans sonrası polis okulu öğrencileri tarafından uzun süre ayakta alkışlandı.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam