KURULDUĞU GÜNDEN BERİ YENİLGİ YÜZÜ GÖRMEDİ

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

2014 yılında kurulan İnönü Üniversitesi futbol takımı başarısıyla parmak ısırtıyor. 
İnönü Üniversitesi BESYO öğretmenleri ve öğrencileri tarafından kurulan futbol takımı, ilk yılında grubunda şampiyon olarak Malatya 1.Amatör Küme Futbol Ligi'ne yükseldi.
İlk yarısı biten 1’ci amatör küme büyükler futbol liginde şuanda 6 maçta 6 galibiyetle grubunda lider durumda bulunan İnönü Üniversitesi futbol takımı, kurulduğu günden beri oynadığı 19 maçta hiç yenilmeyerek, bu alanda da kırılması güç bir rekora imza attı.
Kısa vadeli olarak BAL Ligini, uzun vadeli olarak ise 3'üncü ligi hedefleyen üniversite futbol takımı, tesisleşme yönünden de önemli projeler oluşturarak, örnek bir futbol takımı olmayı başardı.
Vizyon olarak akademik kariyerli gençleri Türk futboluna kazandırmayı amaç edinen İnönü Üniversitesi futbol takımının kulüp başkanlığını Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Davut Özbağ, antrenörlüğünü ise Malatya futbol kamuoyunun yakından tanığı, eski profesyonel futbolcu Murat Kurt yapıyor.
Yüzde 95'ini üniversite öğrencilerinin oluşturduğu futbolculardan kurulu takımın en büyük destekçisi ise İnönü Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Cemil Çelik. Rektör Çelik, takımın İnönü Üniversitesi'nde oynanan iç saha maçlarını kaçırmıyor.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam