“KURUMLARIN SUNDUĞU HİZMETLER MANEVİ ÖNEME SAHİP”

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Yerel seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam eden Malatya Merkez İlçe Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Hulisi Porgalı, Ampute Futbol Takımı’nı, Malatya İl Müftülüğü’nü ve Malatya Eğitim Vakfı’nı ziyaret etti.
Cumhuriyet Halk Partisi Yeşilyurt Belediye Başkanlığı adayı Hulisi Porgalı, beraberinde eşi Nihal Porgalı ve partililer ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaretler sırasında kurum temsilcileriyle bir süre sohbet edip istişarelerde bulundu.
Bedensel engellilerden oluşan Ampute Futbol Takımı’nı antrenmanları sırasında ziyaret eden Hulisi Porgalı, “Kulüp başkanımızın bayan olması beni ayrıca mutlu etti. Sporu ve sporcuyu seven biri olarak, Yeşilyurt Merkez ilçe olduğunda engellilerimizin de yaptığı sporları destekleyeceğiz. Buradan bunun sözünü veriyorum” dedi.
Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Hepsen Metin de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “ Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye’de kurulmuş en asil partilerden biridir. Sayın Porgalı’ya çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
Malatya İl Müftüsüyken görev değişikliğiyle Kütahya’ya atanan Hacı Yusuf Gül’ü ziyaret eden Porgalı, “Bunun bir bayrak yarışı olduğunu biliyoruz. Hizmet için yola çıktık. Hakkımızda hayırlı olan ne ise o olsun. Cumhuriyet Halk Partisi’nden muhafazakâr sosyal demokrat biri olarak yeni bir solukla geliyorum” ifadelerini kullandı.
İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül ise, “Bu vatana bu ülkeye bu güzel vatana kim daha iyi hizmet edecekse, iyi niyetle yola çıkmış tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
Hulisi Porgalı, Malatya Eğitim Vakfı Kadın Kolları’nı ziyarette yaptığı konuşmada da, “Vakıf olarak yaptığınız çalışmalar gerçekten çok önemli. Okumak isteyen ve maddi durumu buna elverişli olmayan gençlerimize büyük destekler veriyorsunuz. Yaptığınız yardımlar birer Hac sevabı değerinde maddi manevi öneme sahip bu işte başarılar diliyorum. Bilin ki çok hayırlı ve sevap olan bir işi hayata geçiriyorsunuz” sözlerini kaydetti.
Malatya Eğitim Vakfı Kadın Kolları Başkanı Belgin Tahtalı ise, “Yoğun çalışma temposu içerisinde bize zaman ayırdığı için Sayın Porgalı’ya teşekkür ediyorum. Malatya ve Yeşilyurt için en hayırlısı ne ise o olsun” dedi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam