"LİGE EN İYİ ŞEKİLDE HAZIRLANIYORUZ"

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un sportif direktörü Ali Ravcı, takım olarak lige en iyi şekilde hazırlandıklarını söyledi. 
Takımın Bolu Koru Otel'de sürdürdüğü ikinci etap kamp çalışmalarını yakından takip eden Ravcı, kamp çalışmalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Ravcı, ikinci etap kamp çalışmaları kapsamında tempo artırdıklarını belirterek, "Futbol takımları ve futbolcular için hem sezon başındaki kamp hem de devre arası kampı çok önemlidir. Bunu binanın temeli gibi düşünün. Temeliniz sağlam olursa sezon sonuna kadar futbolcuların topladığı güç, kuvvet, dayanıklılık ve fizik kondisyon sezon içerisinde rahat etmesini sağlayacaktır. Fizik olarak sağlam olursanız, maçlarda kafalarından geçenleri daha rahat sahaya yansıtabilirsiniz. Sezon içerisindeki sakatlıkların önüne geçmek içinde çok önemlidir bu kamplar. Futbolcu için sezon başı kampı futbolcun temel taşlarından bir tanesidir" ifadelerini kullandı.

"LİGE İYİ BAŞLAMAK İSTİYORUZ"
Lige iyi başlamak istediklerini dile getiren Ravcı, "Eksikliklerimizi hızla gideriyoruz. Lige en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Malatya’ya döndüğümüzde takımımız hazır bir şekilde dönüp, ilk karşılaşmasına çıkacak. Futbolcuların performansından teknik ekibimiz oldukça memnun. Futbolcular kampta ellerinden geleni yapıyorlar. Yeni gelen arkadaşlar çabucak uyum sağladı. Hazırlık maçlarımız devam edecek. İnşallah bir an önce toparlanıp yolumuza bakarız" dedi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam