"LİGE İYİ BAŞLAYIP, ŞAMPİYONLUK İPİNİ GÖĞÜSLEMEK İSTİYORUZ"

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un orta saha oyuncusu İrfan Başaran, lige iyi bir başlangıç yapıp, sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüslemek istediklerini söyledi. 
Sezon başı kamplarının yorucu geçtiğine dikkat çeken tecrübeli futbolcu, “Bizim öncelikli amacımız sakatlanmamaktı. O yüzden biraz dikkatli oluyoruz. Bizim için hazırlık maçlarındaki sonuç önemli değil. İnegölspor maçında pek iyi oynadığımız söylenemez ama iyi mücadele ettik. Rakip de fazla iyi oynamadı. Kazanan taraf biz olduk” dedi.
Başaran, ligin ilk haftasında sahalarında Ofspor ile karşılaşacaklarını hatırlatarak, "İnşallah kazasız belasız sezona iyi başlamak istiyoruz. İnşallah 3 puanla lige başlayıp iyi bir seriyle devam ettiririz. Bu kapsamda da şampiyonluk yolunda iyi bir adım atacağımızı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.
Kamp boyunca sürekli çift antrenmanla çalıştıklarını belirten İrfan Başaran, “Antrenmanlarımız oldukça ağır geçti. Ama bu kamplarda iyi çalışmamız lazım ki ligde de bunun karşılığını alalım ve kondisyon olarak bizi devre arasına kadar götürsün. Ligin başlamasına az bir süre kaldı ve arkadaşlık ortamımız çok güzel. Geçen seneden kalan arkadaşlarımız bizi oldukça iyi karşıladı. Tabii öncelikle dışarıda arkadaşlığımızın iyi olması lazım ki bu sahaya yansısın” şeklinde konuştu.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam