LİGİ İSTEDİĞİMİZ YERDE BİTİRECEĞİZ

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Malatya Yeşilyurtspor'un kalecisi Volkan Tuncel, ligi iyi bir yerde bitireceklerine inandıklarını söyledi.

Tuncel, ikinci yarının kendileri için farklı geçeceğini belirterek, "İkinci yarı hazırlıklarımızı Malatya'da yaptık. Artık maç haftasına girdik ve Kilis Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürüyoruz. Kampa girdik, çalışmalarımız iyi geçiyor. Takım olarak ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapacağımıza inanıyoruz. Bunu da Kilis Belediyespor maçında alacağımız galibiyetle herkese göstereceğiz" ifadelerini kullandı.

"İstediğimiz sonuçları alacağız"

İkinci yarıya en iyi şekilde hazırlandıklarını kaydeden genç eldiven, "Takımda iyi bir birlik ve beraberlik var. İkinci yarıya da iyi bir ortamda, güzel bir şekilde hazırlandık. İkinci yarıda iyi mücadele edip, istediğimiz skorları alarak, ligde istediğimiz yere geleceği" dedi.

Volkan, fikstür avantajını iyi kullanmak istediklerini dile getirerek, şunları söyledi: "Fikstür avantajı ikinci yarıda bizde olacak. Bunu en iyi şekilde kullanmak istiyoruz. Sahamızda puan vermeden, deplasmandan da puanlarla dönmek istiyoruz. Mücadelemizi 90 dakikaya yayarak, istediğimiz sonuçları almak istiyoruz. Sezon sonunda da ligi istediğimiz yerde bitireceğimize inanıyorum."/FERDİ DURDU

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam