MAFSAD VE MADDOSK ÜYELERİ KAN BAĞIŞLADI

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

 Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (MAFSAD), Malatya Dağcılık ve Doğa Sporları Derneği (MADDOSK) üyeleri kan bağışında bulundu.
MAFSAD Başkanı İnan Orhan, kan bağışının toplumun büyük bir çoğunluğu tarafından dikkate alınması gereken çok ciddi bir konu olduğunu, MAFSAD olarak bu konuyu çok önemsediklerini, geçtiğimiz ekim ayında kan bağışı kampanyasının ilkini gerçekleştirdiklerini, katılımın tatmin edici olduğunu ve düzenli olarak 3-4 ayda bir kan bağışı organizasyonları yapacaklarını söyledi.
Türk Kızılayı Malatya Şube Başkanı Umut Yalçın ise MAFSAD’ın proje temelli sosyal sorumluluk faaliyetleri yapan kurumsal kimliğini oluşturmuş bir dernek olduğunu, özellikle düzenlediği kan bağışı kampanyalarıyla ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürdüğünü, bu sebeple MAFSAD Yöneticilerine ve ayrıca bu kampanyaya destek veren MADDOSK yönetici ve üyelerine çok teşekkür ettiğini ve diğer sivil toplum kuruluşlarından da destek beklediklerini ifade etti.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam