MALATYA BATTALGAZİ BELEDİYESPOR, OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUNU YAPTI

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

 Malatya Amatör Küme Takımlarından Malatya Battalgazi Belediyespor, Olağanüstü Genel Kurulunu yaptı. 
Battalgazi Meclis Salonu'nda, Eski İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata'nın divan başkanlığında gerçekleştirilen olağanüstü genel kurul Belediye Meclis Üyeleri, Battalgazi Belediyespor idareci, antrenör ve sporcuları katıldı.
Olağanüstü Genel Kurulda konuşan divan başkanı Naci Şavata, "Yeni yönetim hayırlı uğurlu olsun. Malatya sporuna altyapı olarak çalışmak üzere göreve talip oldunuz. Bizlerde bu amatör takımlarda oynayarak bugünlere geldik. İnşallah geçmiş dönemlerde uygun bir yapı hazırlanır ve semt sahaları yapılır. Geniş bir çerçevede semt sahaları yapılabilir. Yoksa Malatya'da futbol gerektiği gibi gelişmez" dedi.
Malatya Battalgazi Belediyespor Kulüp Başkanı Rıdvan Budak ise, "Battalgazi Belediye Başkanımızın tavsiyeleri üzerine bu göreve talip olduk. Battalgazi Belediyespor'u hak ettiği yere getireceğiz. Spor birleştirici bir güçtür. İnşallah bunu da en güzel şekilde yerine getireceğiz" ifadelerini kullandı.
Rıdvan Budak başkanlığındaki Malatya Battalgazi Belediyespor yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor: Ela Erkoç, Şahin Uslu, Hilal Acı, Kahraman Fırat, Burhan Güler, Erkan Van, Abuzer Altun, Yaşar Karataş, Abdulvahap Şerefhanlı, Zafer Kırçuval, Mustafa Sayın, Ertuğrul Köse, Mahmur Ayaz, Mehmet Karabay, Yavuz Doğan, Mehmet Erhan Doğan, Ahmet Dağ,Ramazan Şaşa, Soner Tutar.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam