MALATYA BELEDİYE BAŞKANI VE AK PARTİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AHMET ÇAKIR, OYUNU KULLANDI

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, oyunu kullandı. 
Çakır, yerel seçimler kapsamında oyunu kullanmak üzere, Fatih İlköğretim Okulu'na geldi. Vatandaşların büyük ilgisi altında okula giren Çakır, oyunu kullandı.
Çakır, oyunu kullandıktan sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, "4 ay yoğun bir tempoyla çalıştık. Netice olarak halkımızın karşısına çıktık. Bir fert olarak görevimizi yaptık. Demokratik hakkımız olan oyumuzu kullandık. Dolayısıyla, bugün milletimizin iradesini tecelli edeceği gün" dedi.
Okulları ziyaret ettiğini belirten Çakır, "Seçim gayet sakin ve güzel geçiyor. Ciddi bir katılımın olduğunu gördüm. İyi ve yüksek bir katılım bekliyoruz. İnşallah bu seçim, başta Malatya'mız, ülkemiz ve vatandaşlarımız için hayırlara vesile olur. İnşallah seçimle birlikte, birlik ve beraberliğimiz daha da pekişecek. Seçim öncesi yaşanan bir takım çalkantılar da tamamen durulmuş olacak. Çünkü burada halkımız iradesini ortaya koyacak. Herkesin üzerine düşen, halkın iradesine saygı göstermektir. Herkes söyleyeceğini söyledi. Siyasetini ortaya koydu. Zaman zaman çirkin olaylarda yaşandı. Sandıklar bunları aklıyor. Söylentileri sandık aklayacak" ifadelerini kullandı.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam