MALATYA BİR DEĞERİNİ KAYBETTİ

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Battalgazi Belediye Başkanı  Selahattin Gürkan’dan, hayatını kaybeden  CHP Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu için taziye mesajı yayınladı.

Milletvekili hemşerimiz Ferit Mevlüt Aslanoğlu vefat etmesi üzerine Malatya’dan taziye mesajları geldi. Battalgazi Belediye Başkanı Selehattin Gürkan yayınladığı taziye mesajında Malatya’nın hakkını arayan bir vekil olduğunu belirten Gürkan şunları söyledi: “22 ve 23 ncü dönemlerde Malatya Milletvekili 24 ncü dönemde İstanbul Milletvekili olan Ferit Mevlüt Aslanoğlunu kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz. Malatyanın sorunları hakkında  çözüm yolları için çalışan, Mecliste sorunları dile  getirerek, Malatya’nın hakkını arayan, , tüm siyasi partilerin saygı duyarak takdir ettiği,kibar,yardımsever, yaptığı iyilikler ve kazandırdığı eserlerle Türkiye’nin ve Malatyalıların her daim gönlünde taht kuran, Ferit  Mevlüt Aslanoğlu’nu kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. F.Mevlüt Aslanoğlu’na Cenab-ı Allah’tan rahmet,kederli ailesine ve Malatyalılara başsağlığı diliyorum.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam