“MALATYA BÖLGENİN LİDER ŞEHRİ OLACAK”

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

 Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti’nin Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Ahmet Çakır’ın, Akpınar’daki seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi.
Seçim bürosunun açılışına AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, AK Parti Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Osman Güder, Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti’nin Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkanlığı adayı Selahattin Gürkan, AK Parti’nin Yeşilyurt Merkez İlçe Belediye Başkanlığı adayı Hacı Uğur Polat ile partililer katıldı.
“HER EV, HER DÜKKAN AK PARTİ SEÇİM MERKEZİ GİBİ ÇALIŞIYOR”
Seçim bürosunun açılışında konuşan AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Akpınar’da ak bir seçim merkezi açıyoruz” dedi.
Malatya’da her dükkanın, her evin AK Parti seçim merkezi gibi çalıştığını ifade eden Çalık, “Vatandaşlarımız AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan sevdasıyla, her mahalle, her ev seçim koordinasyon merkezi gibi çalışıyor. Bu çalışmalar sayesinde milletimiz bizi 11 yıldır sırtında taşıdı. Bizde milletimizi başımızın üzerinde taşımaktan onur ve gurur duyduk” diye konuştu.
“BİZ LAF DEĞİL, HİZMET ÜRETİYORUZ”
AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, 30 Mart yerel seçimlerinin gerek Malatya gerekse de Türkiye için büyük önem taşıdığına vurgu yaptı.
Tüfenkçi, AK Parti’nin millete hizmet ederek bugünlere geldiğini kaydederek, “Biz 30 Mart yerel seçimlerinde medeniyet tarihimizden adlığımız güçle, bu kutlu yolculuğa çıkıyoruz. Biz milletten aldığımız güçle, haktan aldığımız güçle biz bu yola, bismillah deyip, çıktık. Biz 2001 yılında çıktığımız bu yolda, milletimize hizmet ederek, bugünlere geldik. Biz bugünün siyasetçileri, muhalefet, yavru muhalefet gibi laf üretmiyoruz. Biz eserler üreterek geldik. Biz insanlara hizmet ederek, insan odaklı çalışarak, bugünlere geldik” ifadelerini kullandı.
“MALATYA BÖLGENİN LİDER ŞEHRİ OLACAK”
Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya’yı geleceğe milletle beraber taşıyacaklarını söyledi.
Daha sağlıklı büyüyen ve gelişen bir Malatya oluşturacaklarını ifade eden Çakır, “Malatya’yı bölgenin lider şehri yapacağız” dedi.
Çakır, Malatya’da 5 yılda önemli projelere imza attıklarını anımsatarak, AK Parti ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a yakışır hizmetlerle, Malatya’nın büyükşehre en iyi şekilde hazırlandığını dile getirdi. Malatya’yı, Türkiye’de örnek şehir haline dönüştüreceklerini kaydeden Çakır, geleceğin Malatya’sını şekillendireceklerini belirtti.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam