MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TEMMUZ AYI ÇALIŞMALARINI TAMAMLADI

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

 Temmuz ayı olağan çalışmalarına 9 Temmuz tarihinde başlayan Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, bugün yaptığı ikinci birleşimle bu ayki çalışmalarını tamamladı. 
Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan toplantıya Meclis 1’nci Başkanvekili Hasan Göğüs başkanlık etti. Hasan Göğüs toplantı açılışında, son günlerde İsrail tarafından Filistin’e yönelik yapılan saldırıları kınadı.
Meclis gündeminde bulunn eski katı atık sahasına depolanacak atıkların ücret tarifeleri, Plan ve Bütçe ile Çevre ve Sağlık komisyonlarının raporları doğrultusunda kabul edilirken, Darende Belediyesi’nin Ayvalı Mahallesi ile Yazıhan Belediyesi’nin Durucasu Mahallesi’nde 1/5000 nazım imar planı yapma yetkisi de görüşülerek kabul edildi.
Büyükşehir Belediye Meclisi ayrıca, Malatya Akçadağ karayolu üzerinde bulunan ve inşaatı yarım kalan kapatılan İl Özel İdare Hizmet Binası inşaatının, MASKİ Genel Müdürlüğü’ne verilmesini kararlaştırdı. Meclis, Yeşiltepe bölgesinde Galericiler Sitesi önünde bulunan alanın, MOTAŞ’a tahsis edilmesi teklifini de görüşerek kabul etti.
Meclis gündeminde yer alan imar maddeleri de görüşülürken, bu maddelerin bazıları İmar Komisyonu’na havale edildi.
Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Ağustos Ayı Olağan Toplantısı’nı 13 Ağustos 2014 tarihinde yapmayı kararlaştırdı.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam