MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

 Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır başkanlığında toplandı. Büyükşehir Belediye Meclisi Toplantısı’nın ardından MASKİ Genel Kurulu toplantısı da yapıldı. 
Meclis Toplantısı öncesinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk, tüm şehitler ile Manisa’nın Soma İlçesi’ndeki maden kazasında hayatını kaybeden işçiler için 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı ve akabinde İstiklal Marşı okundu.
Başkan Çakır’ın konuşmasının ardından, ek tekliflerin gündeme alınmasından sonra gündemdeki maddelerin görüşülmesine geçildi. Meclis gündemi içerisinde yer alan Malatya Belediyesi’nin 2013 Mali Yılı Kesin Hesabı, Encümenin kararı doğrultusunda kabul edilerek tasdik edildi.
Büyükşehir Belediyesi’nde yapılan atamalar ile ilgili olarak Meclis’e bilgi verilirken, ayrıca, Belediye personelinin yurtdışı gezilerine katılabilmeleri için Belediye Başkanı’na yetki verildi. Toplantı’da ayrıca, yetkili memur sendikası ile Sosyal Denge Tazminatı sözleşmesi imzalanması ve uygun görülmesi halinde mezbaha hizmetlerinin ilçe belediyelerine devri için Belediye Başkanı’na yetki verildi.
Büyükşehir Belediye Meclisi, gündemdeki bütçe ile ilgili maddeleri rapor hazırlanması için Plan ve Bütçe Komisyonu’na, ulaşımla ilgili maddeleri Ulaşım Komisyonu’na, imar ile ilgili maddeleri de İmar Komisyonu’na havale etti.
Meclis, 20 Mayıs Salı günü Saat 14.00’de toplanacak.
Daha sonra MASKİ Genel Kurul Toplantısına geçildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın başkanlığında gerçekleştirilen MASKİ Genel Kurul Toplantısında, gündemdeki maddeler görüşüldü. Genel Kurul gündeminde yer alan ilk madde doğrultusunda ilgili mevzuat gereği MASKİ’ye yapılan atamalar hakkında bilgi verildi. Daha sonra çeşitli mali iş ve işlemlerle ilgili olarak Yönetim Kurulu’na yetki verilmesi kararlaştırıldı.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam