MALATYA EMNİYETİNDEN ÇOCUKLARA İFTAR

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Malatya Emniyet Müdürlüğü toplum Destekli Polislik Şubesi tarafından Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında yürütülen “Adım adım aydınlık geleceğe” adlı projeye katılan öğrencilere iftar verildi. 
Emniyet Bölge Trafik Sosyal Tesislerindeki düzenleen iftara projenden yararlanan 150 öğrenci katıldı. Proje hakkında bilgi veren Toplum Destekli Şubesinde görevli Komiser Cevdet Alkaya, "Hedef kitle içerisindeki çocuk ve gençlerin, özellikle sosyal, kültürel, sportif ve eğitsel etkinliklerle toplumsal yaşam içerisinde sağlıklı birer birey olarak yer almalarını sağlamak, toplumsallaşma sürecine katkıda bulunmak, kurulan iletişim köprüleri ile devletin ilgi ve desteğini hissetmelerini sağlamak, polis imajını ve hakla ilişkilerini iyileştirmek, sokakta çalışan, suç işlemiş veya suça maruz kalmış çocukları suç alt kültüründen uzaklaştırmak, işsiz, ihtiyaç sahiplerinin meslek sahibi olmalarına yardımcı olmak ve geleceğe dair müspet hedefler belirlemeleri amaçlanmıştır” dedi.
İftar programı İl Müftüsü Ümit Çimen’in yaptığı dua ile başlarken, çocuklara çeşitli hediyeler verildi.
Yemeğine Vali Yardımcıları Mehmet Özel, Mehmet Sait Kurnaz, Emniyet Müdürü Ömer Urhal, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, Müftü Ümit Çimen katıldı.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam