MALATYA KOM KAÇAKÇILARA GÖZ AÇTIRMIYOR

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz görevlilerince Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, uyuşturucu madde ticareti yapan sokak satıcılarına yönelik sürdürülen çalışmalar neticesinde;

            04/06/2014 tarihinde ilimiz merkezinde ve Elazığ ilinde yapılan operasyonda toplam             4 kilogram 325 gram uyuşturucu esrar maddesi, 655 adet uyarıcı nitelikli ecstasy hap, 2 gram Bonzai maddesi, 1 kök kenevir bitkisi ile 2 adet ruhsatsız tabanca ele geçirilmiştir.

            Soruşturma kapsamında uyuşturucu madde yakalamaları ile ilgili halen 3 şüphelinin adli makamlarca tutuklu olarak yargılanmasına devam edilmektedir. 04.06.2014 günü gerçekleştirilen operasyon ile ilimizde 12, Elazığ ilinde 1 şüpheli yakalanarak gözaltına alınmıştır. Şüpheliler TCK.188/3 “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama” ve 6136 SKM suçlarından haklarında tanzim edilen tahkikat evrakı ile birlikte adli makamlara sevk edilmiştir.

            Uyuşturucu ve uyuşturucu madde tacirleri ile kararlı mücadelemiz Malatya halkından aldığımız destek ile artarak devam etmektedir.     

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam