MALATYA MİLLETVEKİLİ VELİ AĞBABA KILIÇDAROĞLU’NA YAPILAN SALDIRIYI KINADI

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı kınadı.
CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, kılıçtaroğlu’na yapılan saldırıyla ilgili olarak, “Kucaklaşan değil, meydan okuyan bir üslupla karşı karşıyayız. Bu konuşmalar yapılırken kendisini dinleyen insanların yumruklarını sıktığını, ardından da maalesef bugün gördüğünüz gibi, sıkılan bir yumruğun Kemal Kılıçdaroğlu'na indiğini gördük” ifadelerini kullandı. 
Geçtiğimiz haftalarda Malatya üreticisinin yaşamış olduğu mağduriyeti de dile getiren Ağbaba, “Malatya'da belki son dönemin en büyük don olayı yaşandı. Don, hava sertleşince olur. Yıllardan beri Türkiye'nin iklimi soğuk. Her gün Türkiye'nin iklimi daha da soğuyor. Demokrasi, tek sesli, yüksek sesli, hırçın bir üslupla asla gelişemez. Demokrasi siyasetin daha ılımlı olduğu bir ortamda gelişebilir, daha yumuşak bir hava ister, hoşgörü ister, demokrasi anlayış ister” dedi. 

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam