MALATYA TED KOLEJİ-NİYAZİ MISRİ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ: 47-21

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Liseler Arası Basketbol İl Birinciliği Müsabakaları'nda erkeklerde Malatya TED Koleji, Niyazi Mısri Sosyal Bilimler Lisesi'ni 47-21 yendi. 
TED Koleji ile Niyazi Mısri Sosyal Bilimler Lisesi, Atatürk Spor Salonu'nda karşı karşıya geldi. Müsabakaya, iki takımda tutuk başladı. Sayı bulmakta zorlanan takımlar, faul atışlarında da sayı üretemedi ve ilk çeyrek, 6-2 TED Koleji'nin üstünlüğü ile sona erdi.
Müsabakanın ikinci çeyreği ise TED Koleji'nin üstünlüğü ile geçti. Rakibine fazla sayı şansı tanımayan kolejliler, soyunma odasına 27-6 üstün gitti.
Üçüncü çeyrekte Niyazi Mısri Sosyal Bilimler Lisesi, farkı eritmeyi başardı. 21 sayılık fark 15'e düştü ancak çeyreği Malatya TED Koleji, 33-18 üstün tamamladı.
Son çeyrekte ise TED Koleji rüzgarı esti. Rakibine sadece 3 sayı bulma şansı veren kolejliler, müsabakayı 47-21 kazandı.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam