MALATYA YEŞİLYURTSPOR, İKİNCİ YARIYA HAZIRLANIYOR

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup takımlarından Malatya Yeşilyurtspor'un teknik sorumlusu Cihangir Serkan Meriç, transfer çalışmalarının devam ettiğini söyledi. 
Meriç, ikinci yarı hazırlıklarına başladıklarını ifade ederek, kamp dönemini Malatya'da yapacaklarını kaydetti.
Transferle ilgili görüşmelerin sürdüğünü kaydeden Meriç, "Kale, orta saha, sol kanat ve forvet mevkii için görüşmelerimiz devam ediyor. Transferin kısa sürede neticelenmesini bekliyoruz" dedi.
Meriç, ikinci yarıya iyi bir şekilde hazırlanacaklarını belirterek, "Ligin ilk yarısında çok şansız sonuçlar aldık. Amacımız ateş hattından bir an önce kurtulup, üstlere tırmanmak. İkinci yarıda iyi futbolumuzu, sonuca yansıtarak, ligi iyi bir yerde bitirmek istiyoruz" diye konuştu.
Tesisleşme konusunda da bir takım çalışmaların olacağına değinen genç teknik adam, "Mevcut tesisimizde, oyuncularımızın dinlenebilmesi amacıyla odalar oluşturmak için çalışma olacak. Ancak gelecek yıl tesisleşme konusunda daha iyi adımlar atılacak. Bu noktada, bizlerden desteklerini esirgemeyen Yeşilyurt Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat ve kulüp başkanımız Dursun Cumali Sucu'ya teşekkür ediyoruz" dedi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam