MALATYA YEŞİLYURTSPOR İLK HAZIRLIK MAÇINDA GALİP

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Malatya Yeşilyurtspor, Bitlis Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Tatvan Gençlerbirliği ile oynadığı hazırlık karşılaşmasını 1-0 kazandı. 
Yeni sezon hazırlıklarını Nevşehir Avanos’ta sürdüren BAL Ligi takımlarından Malatya Yeşilyurtspor kamptaki ilk hazırlık karşılaşmasını Bitlis Bölgesel Amatör Lig takımlarından Tatvan Gençlerbirliği ile oynadı. Karşılaşmayı Malatya Yeşilyurtspor 1-0 kazandı. Yeşil-turuncu-lacivert takıma galibiyeti getiren golü Korhan Keskinkılıç kaydetti.
Öte yandan, hazırlık karşılaşmasını yönetim kurulu üyeleri de izledi. Malatya Yeşilyurtspor Kulüp Başkanı Dursun Sucu, takımın performansından ve ortaya koyduğu mücadeleden memnun olduklarını ifade etti.
Malatya Yeşilyurtspor kamp boyunca üç hazırlık maçı daha yapacak. Hazırlık maçı programı şöyle;
26 Ağustos Salı günü Batman Belediyespor, 28 Ağustos Perşembe Trabzon Yormaspor, 30 Ağustos Cumartesi Kayseri B.Belediyespor.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam