MALATYA’DA ÇAKIROĞLU İÇİN GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Ege Üniversitesi'nde bıçakla öldürülen Fırat Yılmaz Çakıroğlu için Malatya'da gıyabi cenaze namazı kılındı. 
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı önünde toplanan 500 kişi, ellerinde Türk Bayrakları ile tekbir getirerek Yeni Cami Meydanı’na kadar yürüdü. Yürüyüşe, MHP İl Başkanlığı yetkilileri ile çok sayıda vatandaş destek verdi. Yeni Cami’de ikindi namazı sonrası okunan mevlide çok sayıda kişi katıldı. Mevlit sonrası Ege Üniversitesinde öldürülen Fırat Yılmaz Çakıroğlu için gıyabi cenaze namazı kılındı. Namazın ardından grup Kışla Caddesindeki Ülkü Ocakları İl binasına yürürken, burada bir açıklama yapan Malatya Ülkü Ocakları İl Başkanı Muzaffer Karaca, ülkücülere yakışır bir şekilde tepkilerini dile getirdiklerini ve dualarla Kur'an-ı Kerim okuyarak arkadaşlarını andıklarını söyledi.
Ülkücülerin kirli oyunların içine çekilmek istendiğini belirten Karaca, “Şehidimizin kanı yerde kalmayacak. Tanrı Türkü korusun ve yüceltsin” dedi. Grup daha sonra Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfına çıktı.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam