MALATYA’DA EZANI GÜZEL OKUMA HİZMET İÇİ EĞİTİM KURSU SONA ERDİ

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın Din eğitimleri kapsamında Malatya’da Battalgazi ve Yeşilyurt İlçelerinde görev yapan İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyımlar için düzenlenen “Ezanı Güzel Okuma Hizmet İçi Eğitim Kursu” sona erdi. 
Malatya İl Müftülüğü Konferans Salonunda düzenlenen kursa 15 Din görevlisi katıldı. Kurs sonunda gerçekleştirilen programda ise kursiyerler çeşitli makamlarda ezan okudu. Programın açılış konuşmasını yapan İl Müftü Yardımcısı Emin Yılmaz, kursun katılımcılar açısından verimli geçtiğini belirterek din görevlilerinin ezanı görev yaptıkları camilerde en iyi şekilde icra edeceklerine inandığını söyledi.
Malatya İl Müftüsü Ümit Çimen ise yaptığı konuşmada kursa katılan Din Görevlilerini tebrik ederek, düzenlenen kursun amacına ulaştığını ifade etti. Müftü Çimen, kursun düzenlenmesinde emeği geçen İnönü Üniversitesi Devlet Konservatuarı Müzik Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ramazan Kamiloğlu, İl Müftü Yardımcısı Emin Yılmaz, Rehber Öğreticiler Hacı Yusuf Taş (Yeni) Camii İmam Hatibi Mehmet Şentürk ve Keresteciler Camii İmam Hatibi Yusuf Çelik’e teşekkür etti.
Programın sonunda Ezanı Güzel Okuma Hizmet İçi Eğitim Kursuna katılan Din Görevlilerine katılım belgeleri verildi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam