MALATYA’DA KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİKLERİ

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi, çeşitli aktivitelere ve kadın dayanışmasına ev sahipliği yaptı. 
İl Halk Sağlığı Müdürlüğü açtığı stant ile kadınları sağlık konusunda bilinçlendirme çalışmaları yaparken, Yeşilyurt Kadın Dayanışması üyeleri, “Azzet Bacı Malatya Park’ta” isimli sergi ile ev hanımlarının el işlerini, yöresel yemekleri sergiledi.
Yeşilyurt Girişimci Kadınlar Derneği Başkanı Refika Uzar, “Biz de varız, biz de üretiyoruz” diyerek, AVM’de iki gün etkinlik yapacaklarını söyledi.
Kadın Sığınma Evi’nde kalan kadınların el işleri de başka bir sergi ile ziyaretçilerin beğenilerine sunuldu. Yapılacak satış ile elde edilen gelir, Konuk Evi’nde kalan kadınlara harçlık olacak.
Ayrıca, Kadınlar Günü’ne özel alışverişe gelen kadın ziyaretçilere ücretsiz makyaj uygulaması Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin hediyesi oldu.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam