MALATYA'DA KİCK BOKS GECESİ YAPILACAK

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Eski milli sporcu ve organizatör Nusret Öncü, 30 Ağustos'ta Malatya'da kick boks gecesi düzenleyeceklerini söyledi. 
Kick boks gecesinin Malatya'da ilk olacağını ifade eden Öncü, "Amatör olarak kick boks geceleri düzenlendi ancak bizim yapacağımız organizasyon her anlamıyla Malatya'da bir ilk olacak. Türkiye genelinde 280 organizasyon yaptım. Aktif sporculuğu bıraktıktan sonra sosyal sorumluluk projelerine önem vermeye başladık. Daha önce 'Kadına Şiddete Hayır' projesini hayata geçirdik ve bu organizasyon büyük ses getirdi" dedi.
Öncü, Malatya'da düzenleyecekleri kick boks gecesinin sporun yanı sıra sosyal sorumluluk projesi olduğuna dikkat çekerek, şunları söyledi; "Ülkemizde uyuşturucu, alkol ve sigara kullanımı okul çağlarına indi. Bu kanayan yaraya dur demek istiyoruz. Bu kapsamda Malatya'da bir organizasyon yaparak, uyuşturucu, alkol ve sigarayla savaşın tek yolunun spor olduğuna dikkat çekmeyi hedefliyoruz. Kültürlerin yozlaştığı bir ortamda kendi kültürümüze sahip çıkmak için bu yola koyulduk. Gençlerimizi zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak için Malatya'da güzel bir organizasyona imza atacağız. Bu anlamda Malatya'nın da desteğini bekliyoruz."
Öncü, 30 Ağustos saat 19.00'da Atatürk Spor Salonu'nda düzenleyecekleri geceye herkesi davet etti.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam