MALATYA’DA KUTLAMA VE GERGİNLİK BİR ARADA

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Cumhurbaşkanlığı seçimini Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın kazanması üzerine partililer şehir merkezinde araçlarla sevinç gösterisi yaparken, MHP ve Ülkü Ocakları binasının önünde toplanan bazı ülkücüler ise AK Partililere saldırmak istedi. 
Seçim sonuçlarının belirlenmesinden sonra çok sayıda AK Parti'li araçlarına binerek; Erdoğan, AK Parti ve Türk Bayrakları ile birlikte şehir merkezinde sevinç gösterisi yaptı. Ancak Kışla caddesi üzerinde Ülkü Ocakları ile MHP il Başkanlığının bulunduğu binanın önünde MHP ve Ülkü Ocakları yönetiminden olmayan bazı ülkücüler burada AK Partili konvoyuna saldırmak isteyince çok sayıda polis ekibi ve çevik kuvvet partinin ve ocağın karşısında güvenlik amacıyla tedbir aldı.
Ülkücü gruptan bazıları zaman zaman geçen AK Partili araçlara taş atarken, konvoy içerisinde “Osmanlı Ocakları” yazan yeşil renkli 3 hilalli bayrağın geçişine tepki gösteren bir kişi, AK Partili araçlara saldırmak istedi. Sivil polisler bu şahısı durdurdu.
Gece geç saatlere kadar Ülkü Ocakları ve MHP önündeki polis ekiplerinin güvenlik amaçlı tedbiri sürdü.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam