MALATYA'DA MEDENİYET GENÇLİĞİ BULUŞTU

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Medeniyet Gençliği Malatya il koordinatörlüğünün düzenlediği ‘’tanışma ve istişare kahvaltısı Yeşil Elma Toki Restourantta gerçekleştirildi.

Geniş katlımın olduğu toplantıda Medeniyet Gençliği Derneğinin Malatya yapılanması ile ilgili kararlar alındı. Toplantıda Medeniyet Gençliği Derneği Malatya il koordinatörü Oğuzhan Kandemir yaptığı konuşmada ; Dünya da ki ve buna paralel olarak Türkiye de ki gençlik organizasyonları ile ilgili kısa bir bilgilendirmeden sonra Medeniyet Gençliği Derneğinin vizyonu ve misyonu hakkında bilgiler verdi. İlim kültür ve sanat alanında faaliyet gösteren derneğin yol haritasının belirlendiği toplantıda gelen katılımcıların Medeniyet Gençliği Derneği’nden yerel beklentileri dinlenerek öneriler alındı. Köklü bir medeniyete ev sahipliği yapan bu coğrafyanın müntesipleri olarak islami ve insani olan her oluşumun yanında olunacağı akıl ve ilime dayalı, kültür- sanat ve yaşam tarzını sorgulayabilir bir gençlikle çeşitli organizasyonların yapılacağı kaydedildi. 21 Haziran Cumartesi İstanbul Bahariye Mevlevihanesi’nde 1.Olağan Kongresini yaparak resmen faaliyete başlayacak olan Medeniyet Gençliği Derneğinin Malatya da ki oluşumu da bu süreci müteakiben gerçekleşeceği bilgisi alındı

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam