MALATYA'DA RAMAZAN HAZIRLIKLARI

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Sabri Akın, düzenleyecekleri kültürel faaliyetlerde Sivil Toplum Kuruluşlarıyla (STK) beraber hareket edeceklerini belirterek, Ramazan ayı etkinlikleri hazırlığı içerisinde olduklarını söyledi. 
Tarım Sigortaları İşletmesi A.Ş (TARSİM) Malatya Bölge Koordinatörlüğü’nden Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş’ye getirilen Sabri Akın, Radyo Huzur’da “Huzurlu Sabahlar” programının konuğu olarak, Mehmet Zeyrek’in sorularını cevapladı.
Yeni görevinde, önceki görevlerinde olduğu gibi aynı stratejiyi izleyeceğini belirten Akın, STK’lar ile sürekli istişareler içinde olacaklarını anlatarak, şunları kaydetti:
“Kültürel etkinliklerde gerek TARSİM’deki, gerekse de MÜSİAD’daki çalışmalarımızdan yöntem olarak daha çok paylaşımcı, daha çok katılımcı bir yol izledik. Özellikle Malatya’da kültürel faaliyetlerde, Sivil Toplum Kuruluşlarıyla istişareler ederek hareket edeceğiz. Bunu da önümüzdeki Ramazan etkinliklerinde göreceksiniz.”
Ramazan ayında “Aspuzu Geceleri”nin farklı bir atmosferde geçeceğini söyleyen Akın, Kadir Gecesi için önemli projelerinin olduğunu ve bu geceye özel anlamlı programlar düzenleyeceklerini ifade etti. Akın, Kadir Gecesi etkinlikleriyle ilgili “Kadir gecelerini ileride farklı boyutlarda düzenlemeyi düşünüyoruz. Uluslar arası katılımların olduğu ve gerçekten de o gecenin ruhuna uygun olan Kur’an tilavetinin olduğu bir gece düzenlemeyi düşünüyoruz. Bu sene de öyle bir hedefimiz var” dedi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam