MALATYA'DA SANAYİ SİTESİNDE HIRSIZLIK

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

 Malatya’da, sanayi sitesinde yaşanan hırsızlık olayı güvenlik kameralarına yansıdı. İş yeri sahipleri, sitede güvenliğin artırılmasını istiyor.
Çavuşoğlu mahallesindeki sanayi sitesinde oto lastiği satan bir işyerindeki araba lastikleri, gece saatlerinde kimliği belirsiz kişilerce çalındı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, bir şahsın, iş yerinin önüne gelerek çevreyi gözetlediği görülüyor. Olay yerinden ayrılan şüpheli, bir süre sonra yeniden başka bir arkadaşı ile iş yerine gelerek, ön tarafta bulunan lastikleri arabaya koymaya başlıyor. Yaklaşık 3-4 dakika süren hırsızlık olayı sonrası, şahıslar araçlarına binerek olay yerinden uzaklaşıyor.
İş yeri sahibi Nusret Toplu, durumu polise bildirdi. Toplu, hırsızlığın bir an önce aydınlatılmasını isteyerek, sanayi sitesindeki güvenlik önlemlerinin artırılmasını talep etti. Bir diğer esnaf Mehmet Kaplan ise bir hafta içerisinde üç hırsızlık olayı yaşandığını iddia ederek, iki hırsızlık olayının polis tarafından aydınlatıldığını söyledi. Sanayi sitesinde hırsızlık yaşanmaması içi önlemlerin artırılması gerektiğini ifade eden Kaplan, iş yeri sahipleri olarak artık gece rahat uyumak istediklerini anlattı. Kaplan, “Biz, küçük esnaf olarak kaşık kaşık toplayıp, kepçe kepçe vermek istemiyoruz” diye konuştu.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam