MALATYA'DA SUÇ ÖNLEME TEKNİKLERİ EĞİTİMİ

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

 Malatya’da Suç Önleme Teknikleri Eğitimi Eğitimi verildi. 
Altın Kayısı Otel'de düzenlenen programa Vali Vasip Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Alican Bozkurt, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper,Emniyet Müdürü Ömer Urhal, vali yardımcıları, kaymakamlar, güvenlik birimleri temsilcileri, resmi kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.
Valisi Vasip Şahin yaptığı konuşmada, "Sivil denetim, sivil gözetim kavramının aslında üniformalı olmayan, denetim deyince polis jandarma kolluk kuvvetinin denetimi geliyor akla ama bu arada bileşenlerden de anlaşıldığı üzere medyanın, sivil toplumun ve diğer ilgilerin de farkındalığının arttırılması yönünde önemli çalışmalar ve önemli hedefler ön görülüyor. Bir diğer çıktısı inşallah bir kanun tasarısı taslağı olacaktır “dedi.
Toplantıda, NDP Demokratik Yönetişim Program Yöneticisi Dr. Leyla Şen,' Birleşmiş Milletler Perspektifinden Yerel Önleme ve Güvenlik Kurulları', İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Gazi Levent Kurtoğlu, 'Projenin hedefleri', Baş Teknik Danışman Prof. Dr. Sebastian Roche, "Projenin başarısı olarak Yerel Önleme ve Güvenlik Kurulları, Konferansın Amaçları', Yeşilyurt Kaymakamı Nesim Babahanoğlu, ' Pilot Yerel Önleme ve Güvenlik Kurulu’nun oluşturulması ve Yerel Önleme ve Güvenlik Planı’nın hazırlanması', Grenoble Üniversitesi Laurent Begue, 'Gençlerde Uyuşturucu Kullanımının Önlenmesi', Doç. Dr. Ufuk Ayhan, Polis Akademisi, 'Suç Önleme Teknik ve Modelleri' ve Fransa Jandarma Genel Müdürlüğü'nden Pierre Bourdelin de 'Suç Önleme Teknik ve Modelleri' konularında birer konuşma yaptı.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam