MALATYA’DA SÜNNET ŞÖLENİ DÜZENLENECEK

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Malatya’da 5 Eylül 2014 tarihinde Mişmiş Park’ta geniş katılımlı bir sünnet şöleni düzenleyeceği ve şölende Muazzez Ersoy ile Zafer İşleyen’in konser vereceği bildirildi. 
Malatyalı işadamı Reşat Erdoğan, Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti’ni (MGTC)’ ziyaret etti. Ziyarette konuşan Erdoğan, 5 Eylül 2014 tarihinde Mişmiş Park’ta geniş katılımlı bir sünnet şöleni düzenleyeceğini söyledi. Düzenlenecek şölende Muazzez Ersoy ile Zafer İşleyen’in konser vereceğini ifade eden Erdoğan, tüm Malatyalıları şölene davet etti.
Erdoğan, “Memleket sevgisi büyük ve güzel bir duygudur. Her insan memleketini sever. Hele de gurbette ise sıla hasretini çeker. Ben de yoğrulduğum toprağı, kana kana içtiğim berrak suyu, içime çektiğim temiz havası ve dosdoğru dostluklar kurduğum insanlarıyla eşsiz memleketim Malatya’ya sevdalıyım. Öyle inanıyorum ki Malatya’yı Malatya yapan tabiat güzellikleri kadar insanlarının da güzelliğidir. Memleketime olan sevdam sadece taşına toprağına değil aynı zamanda insanınadır. Bu sebeple Malatya’lılara hizmet etmek Malatya’ya hizmet etmek demektir. Hizmet, sevgiyi çoğaltır; muhabbeti yayar. Düzenleyeceğimiz sünnet şöleni de insana yapılan güzel bir hizmet olacaktır.
Her çocuğun bir rüyası vardır. Bir vefa duygusunun bin rüyayı birleştireceği bir günün şölen hazırlıklarını yapmak, bana büyük bir heyecan vermektedir. Kirvelerimin rüyalarından birini gerçekleştirmek de benim rüyamdı. Bu imkanı bana bahşettiği için Allah’a şükür, sevgili kirvelerime de teşekkür ederim”dedi.
MGTC Başkanı Mikail Pelit ise, işadamı Reşat Erdoğan’a cemiyetin misyon ve vizyonuna yönelik bilgiler vererek, yapacakları faaliyetleri anlattı. Pelit, Erdoğan’a ziyaretinden ötürü teşekkür etti.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam