MALATYA’NIN İLK SOKAK TİYATROSUNDA ORTA DOĞU’DA YAŞANAN ŞİDDET ANLATILDI

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

 Malatya Genç İHH ve AK Parti Yeşilyurt Gençlik Kolları tarafından hazırlanan "İslam Coğrafyasında Mazlumların Feryadı" isimli sokak tiyatrosunda Orta Doğu’da yaşanan dramlar anlatıldı. 
Malatya’nın ilk sokak tiyatrosu olma özelliğini de taşıyan etkinlikle, Cuma Namazı sonrası Soykan Meydanı’nda gerçekleştirilen tiyatroda Malatya Sahne Sanatları Merkezi oyuncuları tarafından son dönemlerde Orta Doğu başta olmak üzere İslam coğrafyasında yaşanan katliam ve dramlar işlendi. Sokak tiyatrosunu çok sayıda vatandaş izlerken, bazı vatandaşlar ise zaman zaman duygulanarak gözyaşlarına hakim olamadılar.
Sokak tiyatrosunun ardından ise Şemsiye Sokak olarak bilinen caddede fotoğraf sergisi açıldı. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın da katıldığı açılışta İslam coğrafyasında yaşanan dramlara ait resimler sergilendi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam