Malatyaspor santrafor alacak

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) ekiplerinden Malatyaspor, çilek bir santraforu kadrosuna katacak.

Malatyaspor santrafor alacak
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Yeni sezonda iddialı bir kadroyla ligde mücadele etmek isteyen BAL ekibi Malatyaspor, önemli oyuncuları kadrosuna dahil etti. 

Sezon hazırlıklarını Malatya’da sürdüren sarı kırmızılılar, yeni sezonda başarılı olup, 3.Lig’e çıkmanın hayalini kuruyor. 

Transferde üst üste imzaları attıran, hem tecrübeli hem de genç yetenekleri kadrosuna katan Malatyaspor’da kulüp başkanı Muhammed Güner, yeni sezon hazırlıklarının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti. 

Kadro yapılanmasını oluştururken hata yapmak istemediklerini ifade eden Güner, “Bu süreçte mutlaka gelecek ve gidecek oyuncular olacak. Doğru kadroyu buluncaya kadar yapılanmamız devam edecek. Gelen oyuncuların takım içi uyumu ve performansı yakalaması gerekiyor” dedi. 

Transfer çalışmalarının devam ettiğini aktaran Güner, “Bir iki transferle beraber çilek bir santrafor getirerek transferi noktalayacağız. Akabinde Erzurum’da kamp çalışmalarına devam edeceğiz. Gerek olması halinde transfer yapabiliriz” ifadelerine yer verdi. 

 

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam