MALATYA'YA HİZMET EDECEĞİZ

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Bayram Taşkın Yeşiltepe Muhtarlar derneğini ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Yeşilyurt Muhtarlar Derneği ve Atatürk Mahallesi Muhtarı Süleyman Şahbaz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şöyle konuştu: “Milletvekili Aday adayımızı yakinen tanıyorum. Teşkilatın içerisinde yıllarca emek verdi. Yeşilyurt ilçe başkanlığı zamanında beraber çalışmalarımız oldu. Mahallemizin sıkıntılarını anlattığımız zamanlarda bizlere yardımcı oluyordu. İnşallah Bayram Bey meclise giderek şehrimize ayrı bir değer katar. Bayram beye başarılar diliyorum” dedi.

AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Bayram Taşkın ise Malatya’nın ortak sevdaları olduğunu belirterek, “Malatya ve Yeşilyurt bizlerin ortak sevdasıdır. Allah görevleri nasip ettiği müddetçe bugün siz görevdesiniz yarın bir başkası hedefimiz bu memlekete katkı sunmaktır, değer katmaktır. Malatya’nın ihtiyaçlarını giderebilmekte gayret sarf etmektedir. Bizler siyaseti böyle görüyoruz. Muhtarlıkta siyasetin bir parçasıdır. Devletin burada tutan eli, duyan kulağıdır, gören gözüdür. Bizlerde siyaseti emanet olarak görüyoruz. Bu emanetinde hakkını vermek için gücümüzün sonuna kadar çalışacağımıza inanıyoruz. İnşallah hep birlikte Malatya’ya hizmet edeceğiz. Rabbim bizlere nasip eder başkalarına nasip eder bilemiyoruz benim duam kim bu şehre daha çok katkı sunacaksa, bu fikriyata bu inanca daha çok katkı sunacaksa rabbim onlara nasip etsin” şeklinde konuştu.

Taşkın, Türkiye’nin artık dönüm noktasında olduğunu belirterek, “Türkiye demokratikleşme noktasında yakalamış olduğu ivmeyi ve çıtayı bırakamaz ve terk edemez. Türkiye bundan sonraki demokratikleşme noktasında en büyük hedef olan yeni anayasa’da biz inanıyoruz ki 2015 seçimlerinden sonra yakalayacaktır. Vatandaşımızın ortak noktası yeni anayasa olmuştur. Allahın izniyle ve vatandaşımızın teveccühüyle 2015 seçiminden sonra vatandaşımızın demokratikleşme noktasında hak etmiş olduğu yeni anayasayla buluşturmakta AK Parti kadrolarının boynunun borcudur. AK Partimizin bu topluma vaat ettiği 2’nci bir hedef ise toplumsal barış ve birlikte yaşama ve kardeşliktir. Bu çözüm sürecini de yine halkımızın desteği ile hep birlikte başarıya ulaştıracağız. Bu hedefte de artık toplum gerçekten kilitlenmiştir. Ülkenin doğusu ve batısı ile bu sürece olan güven üst perdededir. Hükümetimizin kararlılığı ve emin adımlarla ilerleyişi sürecektir. Bu toplum bin yıldır kardeşçe yaşamıştır. Bundan sonrada bu kardeşliği kimse bozamayacaktır. Türküyle, kürdüyle, alevisiyle, sünnisiyle bu topraklarda kardeşçe yaşayacaktır. Güzel günler bizi bekliyor" dedi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam