MASİAD YÖNETİMİ REKTÖR CEMİL ÇELİK'İ ZİYARET ETTİ

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Malatya Sanayici ve İşadamları Derneği (MASİAD) Başkanı İbrahim Güngör, “Üniversiteler o ilin eğitim ve kültür yuvalarıdır. Bu nedenle herkes üniversiteye destek olmalıdır” dedi. 
MASİAD Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Ankara’da bir özel hastanede by-pass ameliyatı olan Prof. Dr. Cemil Çelik’e ‘geçmiş olsun’ ziyaretinde konuşan Başkan İbrahim Güngör, üniversitelerin önemine temas etti. 
“Üniversiteler o ilin eğitim ve kültür yuvalarıdır. Bu nedenle herkes üniversiteye destek olmalıdır” diyen Güngör, ”39 yıllık İnönü Üniversitesi ilin, sosyal, kültürel ve ekonomik alanda kalkınmasına büyük fayda sağlıyor. Bugüne kadar birçok mezun veren üniversitemizin daha ileri gitmesi için herkes üzerine düşeni yapmalıdır” ifadelerini kullandı.
İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, üniversite hakkında bilgi aktardı.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam