MASKİ, “Depremden Sonra Tahakkuk Yok, Zam Yapılmadı”

MASKİ, “Depremden Sonra Tahakkuk Yok, Zam Yapılmadı”
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra hiçbir vatandaşa su borcu tahakkuku yapılmadığını ve herhangi bir zamlı tarife uygulanmadığını açıkladı.

MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından sosyal medya hesabından yapılan ve basına gönderilen açıklama da, depremden sonra suya zam yapıldığı iddialarının doğru olmadığını, depremden sonra hiçbir vatandaşa su borcu tahakkuku yapılmadığı ve her hangi bir zam tarifesinin uygulanmadığını kamuoyu ile paylaştı. 

MASKİ tarafından yapılan açıklama şu şekilde; “06.02.2023 tarihinden itibaren Malatya il sınırlarımız içinde hiçbir hemşehrimize su borcu tahakkuku yapılmamış olup, herhangi bir zamlı su tarifesi uygulanmamıştır. Büyükşehir Belediyesi Meclisimizin kararları doğrultusunda deprem sonrası su tarifeleri belirlenecek olup, tüm hemşehrilerimiz ile birlikte eski berrak suyumuza erişinceye kadar su tahakkuku yapılmayacaktır. Deprem sonrasında oluşan tüketimler ücretlendirilmeyecektir. Tüm hemşehrilerimizden ricamız; MASKİ Genel Müdürlüğümüz tarafından yapılacak olan açıklama veya duyuru dışındaki paylaşımlara itibar edilmemesidir.

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar
Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam