MASTÖB 21 KİŞİLİK YÖNETİM KURULU OLUŞTURDU

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

 Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği (MASTÖB) genel kurul ve seçimden sonra Adil Gevrek Başkanlığı’nda 21 kişilik yönetim oluşturuldu. 
Önceki başkan Bekir Alyüz’ün aday olmadığı olağanüstü kongrede Adil Gevrek ve Serkan Adıyaman aday olmuş, seçim sonucunda Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek 140, diğer aday Serkan Adıyaman ise 82 oy almıştı.
MASTÖB asil yönetim listesinde yer alan isimler şöyle: 
Hulusi Akkoyun, Hamza Boztepe, Hasan Karakuş, Selahattin Alpay, Hasan Arıkboğa, Atilla Balaban, Nazife Özdemir, Mehmet Akdemir, Halim Bölükbaşı, Mahmut Beyhatun, İbrahim Bozkurt, Mustafa Karakaş, Mehmet Yalçınkaya, Uygun Öztürk, Cihan Akköse, Celalettin Özyavuz, Mehmet Çelik, Özge Özçelik, Bilal Elmas, Güler Özer ve Mehmet Koçdağ.
Merkezi İstanbul’da bulunan MASTÖB’ün yeni yönetiminin önümüzdeki günlerde toplanıp, görev dağılımı yapacağı kaydedildi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam