Melik Hüseyin Demirbay; Uyum içinde çalışacağız

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

7 Haziran 2015 Genel Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam eden AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Melik Hüseyin Demirbay, Malatya Çelikhan'lılar Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği ve Rişvanlılar Derneğini ziyaret etti.

Seçim çalışmaları kapsamında Çelikhanlılar Derneğini ziyaret eden Demirbay, burada dernek üyeleri tarafından karşılandı. Demirbay ziyaret sırasında bir açıklama yaparak, 2015 Haziran seçimlerinde milletvekili aday adayı olduğunu belirtti. Yapılacak olan seçimlerde Malatya’da bulunan STK’larla birlikte uyum içinde çalışacaklarını belirten Demirbay, “Yapılan olan seçimlerde Malatya’mızın can simidi olan STK’lara ihtiyacımız var. Malatya’da STK’ların önemi büyük şehrin gelişmesinde en büyük rolü dernekler yapıyor. Bunun bilincinde olarak ilk başta derneklerimizi ziyaret etmek istedim” dedi.

Malatya Çelikhan'lılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Abdurrahman Gündoğan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “ Yapılacak olan seçimlerin Malatya’mız ve ülkemiz için hayırlı olacağını umut ediyorum. Sayın başkanı yıllardır tanıyoruz. Malatya’mızda bulunan derneklerin önemi her zaman önemseniyor. Bu konuda Melik başkanın aday adaylığı hayırlı olsun diyorum”

İkinci ziyaretini Malatya Rişvanlılar Derneği’ne yapan Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Melik Hüseyin Demirbay burada dernek üyeleri tarafından karşılandı.

Malatya Rişvanlılar Derneği Başkanı Mehmet Haskul, seçim çalışmaları kapsamında ziyarette bulunan Melik Hüseyin Demirbay’a teşekkür etti. Haskul konuşmasında; “Yönetim kurulu adında başarılarınızın devamını diliyorum. Sizi yakından tanıyoruz, İnşallah bu çıktığınız yolda, büyük millet meclisinde hizmet etmeyi nasip olur. Allah yardımcınız olsun” dedi.

AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Melik Hüseyin Demirbay ise, “Bugün buraya aday adaylığımı açıklamak üzere geldim.Bir kardeşiniz olarak destek istemeye geldim. Birlikteliği daha pekiştirmek için Malatya’ya daha iyi hizmet etmek için aday adaylığımı açıklamış bulunuyorum. Bu anlamda sizler için neler yapacağımızı buraya gelerek birlikte karar vermek istedim..

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam