MERHUM ÖĞRETMEN AYDIN DEMİRKOL İÇİN İKİ BİLİŞİM SINIFI OLUŞTURULDU

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Merhum öğretmen Aydın Demirkol için iki bilişim sınıfı oluşturuldu. 
Malatya Atatürk Orta Okulu’nda iki adet bilişim sınıfı oluşturulması nedeniyle düzenlenen açılış programına, Battalgazi Kaymakamı Vedat Yılmaz, Atatürk Orta Okulu Müdürü yetkili ve ilgilileri, iş adamı Reşat Erdoğan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) eski yöneticileri, Atatürk Orta Okulu Okul Aile Birliği ilgilileri ve öğrenciler katıldı.
Okulda bilişim sınıfı oluşturulması için kendisine talep gelince hemen karşıladığını söyleyen, iş adamı Reşat Erdoğan, milliyetçi, merhum öğretmen Aydın Demirkol için oluşturdukları bilgisayar sınıfı hakkında şunları söyledi:
"Aydın Demirkol, örnek bir öğretmen, aydın bir insan, candan bir memleket sevdalısı, dosdoğru bir dosttu. O, eli kitap ve kalem tutan, ismi gibi aydın bir şahsiyetti. Kendisini çocukların ve ülkenin geleceğine adamış gerçek bir eğitim neferiydi. Ülkenin derdiyle dertlenmiş, çocukların temiz yürekleri ve pırıltılı gözleriyle şevklenmiş bir millet aşığıydı. Aydın Demirkol, Allah yolunda canını feda etmiş, ölümsüz bir candır.
Bilindiği gibi bilgi toplumunda yaşıyoruz. Bu çağa hakim olacak, insanlığı kurtuluşa ve refaha götürecek olanlar bilgi sahibi insanlardır. Bilgi toplumunun en önemli aracı da bilgisayardır. Çocuklarımızın bilgi toplumuna hazır bireyler haline gelmesi, bilgisayar kullanmasını doğru bir şekilde öğrenmeleriyle mümkündür. Bunun da yeri internet kafeler değil, okullar olmalıdır. Ancak her okul, çocuklarımıza bu imkanı sunamamaktadır. Biz, hem çocuklarımızın bilgisayarı doğru şekilde kullanmalarını temin etmek, hem de eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak amacıyla okulumuzun saygıdeğer yöneticileri ve okul aile birliğinin girişimleriyle böyle bir bilgisayar laboratuvarı yapmayı uygun gördük. Bana bu güzel fırsatı verdikleri ve okullarını daha donanımlı hale getirmek için sarf ettikleri çabadan dolayı her birine ayrı ayrı teşekkür ederim. Rahmetli ağabeyim Aydın Demırkol'un yaşatılmasında, gerekse çocuklarımızın daha iyi yarınlara sahip olmalarında katkısı olan herkesten Allah razı olsun diyor, tekrar teşekkür ediyorum.”
İş adamı Reşat Erdoğan’a, bilişim sınıfı oluşturmamı nedeniyle okul aile birliği tarafından plaket verildi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam