MGTC YE ZİYARET...

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Malatya Kahramanmaraş ve İlçeleri Dayanışma Dernek Başkan Yardımcısı ve yönetim kurulu üyeleri, MGTC ziyaret ettiler.

Malatya Kahramanmaraş ve İlçeleri Dayanışma Dernek Başkan Yardımcısı Rıfat Kozanoğlu, Abdullah Usta (Oğuzlar) ve Yönetim Kurulu üyeleri, Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti (MGTC) iadeyi ziyaret yaptılar. Dernek Başkan Yardımcısı Rıfat Kozanoğlu dernek açılışında MGTC basın üyelerinin gösterdiği yakın ilgiden dolayı hem teşekkür etmeye hem de tanışmaya geldiklerini söyledi. Kozanoğlu, “Bu ziyareti iadeyi ziyaret olarak kabul edin. Bundan sonraki dernek çalışmalarımızda da yanımızda olmanızı bekliyoruz. Bundan sonra hem derneğimizde hem de diğer alanlardaki çalışmalarımızda ilgi gösterirseniz seviniriz” dedi.

ÖZKAN: “MEMLEKET DERNEKLERİ BİRLİĞİ İFADE EDİYOR”

MGTC Başkan Yardımcısı M. Duran Özkan ise Kahramanmaraş ve İlçeleri Dayanışma Derneğini nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Özkan, şunları kaydetti: “Memleket, hemşeri dernekleri bizim kültürümüzde önemli bir yeri var. Dayanışmayı, birliği, beraberliği ifade ediyor. Malatya’da Maraşlılar olarak oluşturduğunuz derneğin uzun süreli hayatta olmasıdır. Daha çok gelişmesi ve daha iyi çalışmalar yapmanızı diliyorum. Derneğin de Malatya’ya hayırlı olmasını diliyorum.”

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam