MHP MALATYA İL BAŞKANI ARİF YILDIZ:

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Arif Yıldız, “Ramazan ayı gülümseyen yüzler, sevinen kalpler, birleşen eller, dua eden diler eşliğinde geçmelidir” dedi. 
MHP Malatya İl Başkanı Avukat Arif Yıldız, yaptığı açıklamada, “Ramazan ayı boyunca cenabı Allah’ın rızasını kazanmak ve rahmetinden feyizlenmek gerekir. Hayırlarla ve güzelliklerle geçirilmesi gereken Ramazan Ayına, maalesef islam coğrafyasında kardeş kanının akıtılmaya devam edildiği, küresel güçler ve onların yerli işbirlikçilerinin neden olduğu savaş ve kargaşa ortamı içerisinde, ülkemizde ise; milletimiz arasındaki birlik ve beraberlik duygusuna zarar verildiği, özerklik ve bağımsızlık şarkılarının söylendiği, bayrağına dahi sahip çıkamayan, yurt dışındaki soydaşlarını sahiplenemeyen ve koruyamayan zayıf bir devlet görüntüsü içerisinde giriyoruz" dedi.
Ramazan ayında yardımlaşmanın, dayanışmanın, ikramın ve paylaşmanın milletçe gerçekleştirilmesi gerektiğini belirten Yıldız, Ramazan ayı boyunca gülümseyen yüzler, sevinen kalpler, birleşen eller, dua eden diler eşliğinde geçmesi temennisinde bulundu. Yıldız, şunları kaydetti: 
"Bin aydan daha hayırlı olduğu Kur'an-ı Kerim'de bildirilen ve müminlere Allah'ın en büyük lütuf ve ikramlarından biri olan Kadir Gecesi de bu ayın içindedir. Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Ramazan ayında, birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu, sevgi ve saygımızı göstermeye, acılarımızı paylaşmaya, ihtiyacımız vardır. Rahmet, bereket ve mağfiret dolu Ramazan günleri bu ihtiyaçlarımızı gidermek için çok büyük bir fırsattır. Bu mübarek zaman dilimini fırsat bilmemiz gerekir.
Bu anlamda Irak’ta katledilen ve vatanlarından zorla uzaklaştırılan soydaşlarımızın bizlerin yardımına ihtiyaçları olduğunu hatırlamak ve Ramazan Ayında kardeşliğimizi göstermek için bir fırsat olarak değerlendirmek gerektiğini düşünüyorum."

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam