“MİLLET, İRADESİNİN ÜSTÜNDE BAŞKA İRADE KABUL ETMİYOR”

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

 AK Parti Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı, “Artık ipler milletin elinde, millet iradesinin üstüne başka irade kabul etmiyor” dedi.
AK Parti Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı, AK Parti Darende Belediye Başkan Adayı Dr. Süleyman Eseer’in seçim çalışmalarına katılmak üzere Darende ilçesinde ziyaretlerde bulundu. Beraberinde AK Parti Malatya İl Başkan Yardımcısı Murat Turgut, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Ulaş ve Şahin Karahan ile ilçeye gelen Fındıklı, ilçe seçim bürosunda vatandaşlarla bir süre sohbet etti.
Fındıklı, “Siz ne derseniz, ne söylerseniz Darende’de o olacak, siz neye evet derseniz Darende’de o olacak. Bizlerde size hizmetkarlar olarak çalışmaya devam edeceğiz. Türkiye’de hala eski alışkanlıkları devam ettirmek isteyenler var: Birileri parti kursun hükümet kursun ama ipler bizim elimizde olsun diyenler var. Biz onlarla mücadele ediyoruz etmeye de devam edeceğiz. İpler onların değil milletimizin elinde olacak. Millet kendi egemenliğine kendisi sahip çıkacak. Bize ne diyorlardı 'bu millete güvenmeyin onlar ülkeyi kötü yerlere götürürler'. Bu ülkede 80 yıl hükümetler kuruldu ama başkaları yönetti. Ama artık 11 yıldır bu millet ülkeye el koydu ve ülkemiz gün geçtikçe gelişmeye başladı. Millet artık iradesinin üstüne irade kabul etmediğini açıkça gösteriyor. Bizde bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da Başbakanımızın hükümetimizin arkasında dimdik ayakta duracağız, Darende’mizin en yüksek oy oranı ile sandığa bu gücü yansıtacağını inanıyorum” dedi.
Fındıklı, daha sonra Dr. Süleyman Eser ve AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Şimşek ile birlikte esnaf ziyaretlerinde de bulundu. Es Seyyid Osman Hulusi Efendi Vakfı ve Aşağıulupınar Belediyesi’ni de ziyaret eden Milletvekili Fındıklı, daha sonra ilçeden ayrıldı.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam