MİLLET PARTİSİ'NDE KONGRE HEYECANI

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Millet Partisi (MP) Malatya İl Başkanlığı tarafından belediye konferans salonunda Battalgazi ve Yeşilyurt İlçe Başkanlığı kongreleri yapıldı. 
Kongreye Millet Partisi Malatya İl Başkanı Said Korkut, Yeşilyurt İlçe Başkanı Sami Tunç, Battalgazi İlçe Başkanı Mehmet Yaşar, Millet Partisi eksi Yeşilyurt İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, İl Başkan Yardımcısı Bilal Uludağ ve partililer katıldı.
Kongrede konuşan Millet Partisi Malatya İl Başkanı Said Korkut, 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlere teşkilat olarak hazır olduklarını belirterek “Ama bugün görüyorum ki belediye konferans salonunda beklediğimiz kalabalık yok ama yarın olmayacak diye bir şey yok onun için hep birlikte çalışacağız” dedi.
MP Malatya Yeşilyurt İlçe Başkanı Sami Tunç ise 7 Haziran’da yapılacak seçimlerden alınlarının akıyla çıkacaklarını belirtti. MP Battalgazi İlçe Başkanı Mehmet Yaşar da genel seçimlerden başarılı bir şekilde çıkmayı hedeflediklerini söyledi. Millet Partisi Malatya İl Başkan Yardımcısı Bilal Uludağ ise yaptığı konuşmada partilerinin genel seçimlerde bir milletvekili çıkaracak gücü ve tecrübesi olduğunu belirterek kongreye katılanlara teşekkür etti.
Daha sonra yapılan kongrelerde Yeşiltyurt İlçe Başkanlığına Sami Tunç, Battalgazi İlçe Başkanlığı’na ise Mehmet Yaşar seçildi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam