MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI MUSTAFA ÖZHÜSREV BAŞVURUSUNU YAPTI

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

AK Parti’de aday adaylığı başvuruları sürüyor. Bugün de Mustafa Özhüsrev parti il binasına gelerek aday adaylığı başvuru dosyasını İl Başkanı Hakan Kahtalı’ya teslim etti. 
Düzenlenen basın toplantısında konuşan Mustafa Özhüsrev, ülke açısından çok büyük önem arz eden bir seçim sürecine girdiklerini belirterek, “Ülkemiz için, tüm milletimiz için hayırlı olur inşallah” dedi. Siyasetin kendileri için önemli bir faaliyet alanı olduğunu ve bugüne kadar siyasi çalışmaların içerisinde var olduklarını belirten Özhüsrev, ”Ülkemizin yarınlarını teminat altına alabilecek, ülkemizin insanlarının müreffeh ve rahat bir ortamda yaşamasını temin edebilecek faaliyetleri elbette ki siyasi çatı altında bu faaliyetlere destek ve hizmet vererek sağlayacağımızdan şüphemiz olmadığı için biz hep bu faaliyetler içinde bulunmaya gayret ettik. Uzun bir süredir Malatya’da siyasetle iştigal eden bir kardeşiniz olarak bu gün farklı bir kulvarda yine milletimize hizmet etmek adına milletimizle buluşmaktan dolayı büyük bir heyecan yaşıyorum, büyük bir coşku yaşıyorum” diye konuştu.
Siyasetin idealler uğruna yapıldığında büyük önem arz ettiğini belirten Özhüsrev, “Bugün sizlerin huzurunda, Malatyalı hemşerilerimizin huzurunda Malatya milletvekilliği ada adaylığına müracaat etmiş bulunmuş bulunuyoruz” dedi.
Başvurusu dosyasını kabul eden AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı da “Bende Mustafa Özhüsrev abimin bugüne kadar ki yapmış olduğu çalışmalardan haberdarım. Cenab-ı Allah çıkmış olduğu bu yolda inşallah mahcubiyet yaşatmasın diyorum. Tabi biz bu güne kadar birçok platformda beraber olduk, aynı davanın peşinde olduğumuzu herkes bilir ben Mustafa abimin önceki çalışmalarından, gayretlerinden dolayı ve partimizin yapmış olduğu çalışmaları özetlemesinden dolayı da kendisine çok teşekkür ediyorum.İnşallah Cenab-ı Allah hakkında hayırlı olan neyse onu nasip etsin diyorum” dedi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam