MİLLETVEKİLİ ÇALIK, ATAKÖY MAHALLE MUHTARINI ZİYARET ETTİ

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

 AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Ataköy Mahalle Muhtarı Elif Gemici'yi ziyaret etti. 
Malatya'nın ilk bayan muhtarlarından birisi olan Elif Gemici'yi muhtarlık binasında ziyaret eden Milletvekili Çalık, "Ataköy Mahallesi'ne artık bayan eli değecek" dedi.
Çalık, 30 Mart'ın çok önemli bir süreç ve zorlu bir yarış olduğunu kaydederek, Ataköy Mahallesi'nin bayan muhtara kavuştuğunu dile getirdi.
Bayrak yarışında, bayrağı devir alan kişinin bayan olmasından dolayı memnun olduğunu ifade eden Çalık, "Malatya'da ilk ziyaretimi bayan muhtarlara gerçekleştirdim. Ataköy Mahalle Muhtarımız Elif Gemici'nin seçimlerdeki o başarılı çalışması sonuç vermiştir. Azim ve kararlılık her şeyin neticesinin getirilmesindeki en önemli etkendir. Ataköy Mahallesi'nde bir kadın muhtar mahallelilerin hizmetinde olacak. Bir kadının eli Ataköy Mahallesi'ne değecek. Kadının elinin değdiği yerler güzelleşir" şeklinde konuştu.
Ataköy Mahalle Muhtarı Elif Gemici ise, ziyaretinden dolayı Milletvekili Öznur Çalık'a teşekkür etti.
Gemici, muhtar seçilmesinde en büyük katkıyı bayanların verdiğini kaydederek, mahalle için güzel hizmetler yapacağını dile getirdi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam