MİLLETVEKİLİ ÇALIK VE İL BAŞKANI TÜFENKÇİ’DEN TSO’YA ZİYARET

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

 AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ve partili yöneticiler Ticaret ve Sanayi Odasını (TSO) ziyaret ederek, TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ve TSO Meclis Başkanı Sami Payza ile görüştü. 
TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, “Bir şehrin kalkınmasında, gelişmesinde özelikle huzurun. İstikrarın oluşması lazım. Bu ülke içinde geçerli, il içinde geçerli. Son yıllarda Malatya’da bu huzur ve istikrarı yakaladık. Malatya sosyal alt yapısı güçlenen bir kent. Sanayi alt yapısı güçlenen bir il. Organize Sanayi Bölgelerimizde 30 bine yaklaşan çalışanımız var. Ufkumuzu geniş tutmak zorundayız. Malatya’nın sorunlarını çözümünde siyasetçiler olarak, kurumlar olarak, sivil toplum kuruluşları olarak birlikte düşünme zamanı, birlikte hareket etme zamanı. Malatya’nın menfaatleri noktasında kişisel beklentilerimizi bir kenara bırakarak, Malatya için hepimiz el ele gönül birlik içinde bir çaba içerisinde olmalıyız. TSO olarak bunu hep önemsedik ve öne çıkardık. Kavgacı bir tutum izlemedik, her zaman birleştirici bir tutum içerisinde birleştirici bir rol oynamaya gayret gösterdik. Büyükşehir olmakla birlikte ufkumuzu büyük düşünmek, büyük olarak ortaya koymak zorundayız. 30 Mart’ta yapılan seçimde de milletin iradesine saygı duymak zorundayız. Millet, mevcut iktidara sahiplenmiştir” diye konuştu.
AK Parti İl başkanı Bülent Tüfenkçi ise, yeni hizmete giren TSO binasının yapımında emeği geçen herkese teşekkür ederek, “Şehrin dinamikleri dedik, gerçekten TSO’lar hem şehrin ileri gitmesi noktasındaki görüş ve öneri ile, hem şehri bir arada tutacak maya olması adına, şehrin uzlaşı kültürünü ortaya koyma adına Esnaf Odalarımız ile birlikte çok önemli fonksiyonlar icra ettiklerine inanıyorum. Onların bir şehrin vizyonunu ortaya koyarken, kavgacı ortamından uzak, uzlaşıcı bir şekilde hareket ederek, şehri kalkındıracak projelerin arkasında durmaları bir şanstır. Malatya’da biz bunu görüyoruz” dedi.
AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise “30 Mart seçimleri bir milli irade zaferidir. Milil iradenin tecellisidir. Bu süreçten dolmayı da tüm sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ediyorum. AK Parti’nin Malatya’da almış olduğu 61.85 oranı Türkiye adına çok önemli bir başarıdır. Bundan sonra yeni bir başlangıç ve sorumluluk yükü çok daha fazla artmış durumda. Malatya’nın bize vermiş olduğu yüzde 61.85 ve Türkiye’nin vermiş olduğu yüzde 54.5 oranı bize verilen sorumluluğumuzu çok daha fazla arttırmıştır. TSO’nun sunacağı tüm projelerde çok daha hızlı koşmak zorundayız” dedi.
Kayısıda yaşanan don afeti ile ilgili süreci tüm aşamalarında takip ettiklerini belirten Çalık, “14 Mart Pazartesi günü AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu toplantısı var. Bu toplantıda kayısı ile ilgili sorunu sayın başbakanımızın gündemine taşıyacağız. Malatya’da yaşanılan bu afet hepimiz için çok üzücüdür. Bizim yapmamız gereken ne kadar çalışma varsa, biz yapmaya hazırız” diye konuştu.
Çalık ve beraberindeki heyet TSO’nun yeni binasını gezerken, İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül ise TSO’ya ziyarette bulunarak kutlu Doğum Haftası etkinliklerine davette bulundu.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam